DE BROODJESBAR ROERMOND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 217 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Broodjesbar Roermond. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 15:51 Altijd weer top service en super lekkere broodjes!!! The best in Roermond!!
12 jul 2024 om 14:56 Bezorgtijd was 2 . Als ze dat nu ff van te voren hadden aangegeven,hadden we er rekening mee kunnen houden.
3 jul 2024 om 13:58 Kwaliteit gaat met de dag achteruit.
2 jul 2024 om 16:48 Heerlijk!!!
28 jun 2024 om 18:15 Heerlijk gegeten en bezorging was ook top!
16 jun 2024 om 0:00 Ik heb veel broodjes gegeten bij veel verschillende restaurants en ik kan met zekerheid zeggen dat ik hier de beste broodjes tot nu toe heb gegeten. Goed belegd, vers brood en goede kwaliteit ingrediënten. Zeker een aanrader!!
25 mei 2024 om 21:35 Verse broodjes, bovenverwachting snel geleverd door een vriendelijke bezorger.
24 mei 2024 om 14:09 Voor dit geld verwacht ik toch echt een lekker knapperig stokbrood. Nu was het een slap oud ding. Te weinig sla. En pijnboom-pitjes moest ik zoeken. Kortom, veel te duur voor wat je krijgt.
23 mei 2024 om 23:32 De tosti is erg waterig Er zit veel te veel zout op filet american broodje
19 mei 2024 om 9:12 Super. Dankjewel!
16 mei 2024 om 22:43 De warme broodjes waren erg lekker, vers en goed op smaak, onze koffiebroodjes daarentegen waren aan de randen verbrand en in het midden niet gaar dus die hebben we weg moeten gooien helaas
14 mei 2024 om 17:51 Erg lekker gegeten. Wel wat veel truffelmayo op mn broodje. Maar verder erg lekker. Klein kwartierje moeten wachten tot ze klaar waren. Had het afgehaald